logo

Eduskuntavaaliehdokas Steven Frostdahl tutustumassa Nuorisokeskus Villa Elban toimintaan

Olimme kutsuneet poliitikkoja, ehdolla olevia poliitikkoja, heidän avustajiaan sekä muita politiikasta ja vaikuttamisesta kiinnostuneita henkilöitä Villa Elbaan leirille tutustumaan siihen, kuinka nuorisokeskukset tekevät päivittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin, osaamisen ja kasvun tukemisen eteen.

Steven ilmoittautui ja otimme hänet avosylin vastaan. Muita ei leirille ilmoittautunut, joten vietimme tiiviin intensiivisen aamupäivän tutustuen kunnallisen nuorisotyön koordinointiin, luontokouluun, Nuotta-valmennukseen ja kansainväliseen nuorisotyöhön.

Kerroimme myös kuinka nuorisokeskusten nuorisotyön ammattilaiset kohtaavat vuosittain tuhansia nuorten ryhmiä kouluista, päiväkodeista, järjestöistä, urheiluseuroista, kunnista ja seurakunnista.

Leirit ovat yksi tärkeimmistä työmuodoistamme: leireillä luodaan hetkiä, joilla löydetään yhteys muihin ihmisiin, luontoon ja itseensä.

Kiitos käynnistä Steven ja tervetuloa uudelleen. Pidetään nuorten asiat esillä!

”Tulevaisuuden Suomi voi tasan yhtä hyvin kuin nykypäivän nuoret. Ilman nuoria meillä ei ole mitään – ei veronmaksajia, ei vastuunkantajia, ei vanhemmista ikäpolvista huolehtijoita. Nuorten laiminlyömisellä on kohtalokkaat seuraukset paitsi inhimillisesti, myös kansantaloudellisesti. Siksi nuorten hyvinvointi on nostettava jokaisen asiaksi ja tulevan hallitusohjelman tärkeimmäksi kärjeksi. Tuleva eduskunta ja hallitus päättävät, johdetaanko Suomea rohkeasti tulevaisuuteen katsoen vai vaikeimmat ongelmat maton alle lakaisten. #ilmannuoria”