elba logo

Hae Villa Elbaan töihin!

Villa Elba on Nuorisokeskus, jonka tehtävänä on tarjota ryhmille kasvua edistäviä elämyksiä ja palvelua. Pääasiakasryhmä on lapsi-, nuoriso- ja asiantuntijaryhmät, jotka viipyvät muutamasta tunnista muutamaan viikkoon.

Villa Elba tarjoaa myös organisaatoille, yrityksille ja yksityisille kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja. Liiketoiminta on myös tärkeä osa toimintaa ja tulonmuodostusta.

Villa Elba sijaitsee Kokkolassa, meren rannalla ja luonnon lähellä muutaman kilometrin päässä keskustasta. Lisätietoa Villa Elbasta löytyy sivulla www.villaelba.fi

Villa Elba seuraa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.

Villa Elbassa on vahva luomisen ja erinomaisen palvelun kulttuuri, jossa tiimien jäsenten kunnianhimo ja omistautuminen erilaisissa tehtävissä ovat korkealla. Innostava ympäristö luo erinomaisia mahdollisuuksia kehittää ja olla mukana edelleen kehittämässä toimintaa entistä paremmaksi.

Haemme uuden kollegan, joka innostuu vastuullisesta tehtävästä.

Nyt rekrytoimme hankekoordinaattorille sijaisen. Sijaisuus on hankekauden pituinen, eli tämän vuoden loppuun, mutta on myös mahdollista, että työ jatkuu senkin jälkeen.

Hanke on nuorisoalan alueellinen koordinaatio ja kotikansainvälisyystoiminta sekä Digitaalisen nuorisotyön kehittäminen.

Hanke sisältää Klassisen nuorisotyön alueellisen koordinaation sekä kotikansainvälisyystoiminnan kehittämisen Keski-Pohjanmaan ja ruotsinkielisen Pohjanmaan alueella. Nuorisokeskus Villa Elba koordinoi hanketta Länsi- ja Sisä-Suomen Aluehallintoviraston (AVI) tuella. Hankkeessa kehitetään alueemme nuorisotyötä ja sen palveluja yhdessä kunnallisen nuorisotyön kanssa. Kotikansainvälisyystoiminnassa tarjotaan työkaluja kansainvälisyys- ja monikulttuurisuuskasvatuksen toteuttamiseen osana arkipäivän nuorisotyötä alueemme nuorille. Digitaalisen nuorisotyön kehittäminen toimii vahvana osana nuorisotyön ja sen uusien työmuotojen tukemista.

Koordinaattori tapaa säännöllisesti kuntien nuorisotyöntekijöitä yhdessä ja erikseen, tukien heidän työtään toiminnan kehittämisessä, arvioinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Alueellinen koordinointi vahvistaa alueen nuorisotyön roolia, ja pitää huolen, että alueella toimii säännöllisesti kokoontuva, suunnitelmallisesti toimivat yhteistyöverkosto, joka pystyy tehokkaasti vastaamaan alueen nuorten tarpeisiin. Koordinaatiota hoitaa kaksi henkilöä.

Haettavan koordinaattorisijaisen työkenttään kuuluu sekä suomenkielinen toiminta Keski-Pohjanmaan, että ruotsinkielinen toiminta Pohjanmaan ruotsinkielisten kuntien alueella.

Tarjoamme

  • tehtäväkentän, joissa työn merkityksellisyys ja vaikuttavuus korostuu
  • mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä
  • mahdollisuuden tehdä työtä innostavassa ja nuorekkaassa ympäristössä

Arvostamme

  • nuorisotyön tuntemusta
  • positiivisuutta ja hyviä tiimityötaitoja
  • mahdollisuuden aloittaa työt nopeasti

Edellytämme

  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta
  • erinomaista suomen- ja ruotsinkielen taitoa
  • tiimityöskentelykykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Edellisen lisäksi haemme ekstraajia erilaisiin palvelutehtäviin!

Kiinnostutko?

 

Tule Työparikseni! Työ on pääosin päivätyötä arkisin. Järjestämme erilaisia koulutuksia ja tilaisuuksia etänä ja kasvokkain.

Vierailemme kunnissa ja tapaamme paikallisia nuorisotyön toimijoita.

Teemme yhteistyötä Aluehallintoviraston sekä muiden alueellisten ja valtakunnallisten koordinaattorien kanssa.

terveisin Ritva Saarikettu

 

Toivottavasti kiinnostuit mahdollisuudesta tulla Villa Elbaan töihin! Lähetä hakemuksesi s-postilla catarina.silvander@villaelba.fi

Lisätietoja tehtävistä antaa hankekoordinaattori Ritva Saarikettu, s-postilla ritva.saarikettu@villaelba.fi tai puhelimitse 050-0902330.

 

Lisätietoa Villa Elbasta löytyy sivulla www.villaelba.fi