elba logo
Vanha Villa ja Laiturisaina

Villa Elbassa riittää tekemistä läpi kesän

Villa Elban upea alue tarjoaa hienot puitteet aurinkoisille kesäpäiville meren rannassa. Alueen kauniit ulkoilualueet avautuvat suoraan pihapiiristä tarjoten monipuoliset puitteet aktiivilomalle. Villa Elban viihtyisät mökit, saunat ja aktiviteettimahdollisuudet tarjoavat ikimuistoisia hetkiä koko perheelle. Tule nauttimaan kesästä ja luomaan uusia hauskoja muistoja! 

jääkahvi

Kahvila palvelee koko kesän

Villa Elban herkullinen lounasbuffé tarjolla joka arkipäivä klo 11-13. 

Kahvila on auki arkisin klo 9-15. Valikoimasta löytyy mm. herkullista pehmistä, jäätelöitä, virkoitusjuomia, erikoiskahveja, makeita ja suolaisia leivonnaisia.

Majoitu mukavasti meren äärellä

Majoitu viihtyisissä 8 hengen mökeissä ja nauti  merenrantasaunan löylyistä.

Villa Marina

Villa Marina

Kaipaatko rauhaisaa mökkimajoitusta omalla rannalla? Villa Marina on loistava valinta merellisestä mökkilomasta haaveilevalle. Yläkerrasta löytyy majoitustilaa 10 henkilölle. Alakerrassa on ruokasali, lukunurkkaus ja perinteinen huvilakeittiö, jossa puuhella. Huvilassa on sähköt ja kesävesi. Pihalla on huussi sekä ulkosuihku. Vuokraan kuuluu myös intiaanikanootti ja telttasaunan käyttö.

Villa Marina on varattavissa heinä-elokuussa. Viikonloppu (pe-su) 350 € ja viikko 700 €.  Varaukset ja kyselyt myyntipalvelun kautta.

Aktiviteetit

Villa Elbassa voit viettää aktiivista luontolomaa erilaisten aktiviteettien parissa. Meiltä voi vuokrata maastopyörän, SUP-laudan tai kanootin. Järjestämme myös ohjattuja retkiä tilauksesta.

Nuoria melomassa kajakeilla
Lapset uivat meressä

Lasten kesäleirit kesäkuussa

Järjestämme 4 kesäleiriä kesäkuussa ala-asteikäisille lapsille. Valittavana ötökkäleiri, luontoseikkailuleiri, kansainvälinen leiri sekä let´s go Caribbean leiri. Ilmoita lapsesi mukaan kesän hauskimmille leireille!

Juhannusjuhla


Tule tanssimaan juhannussalon ympärille kanssamme Villa Elbaan. Järjestämme kaikille avoimen juhannusjuhlan torstaina 20.6. klo 14-15. 

Kahvila on auki klo 15 asti. Valikoimasta löytyy mm. herkullista pehmistä, erikoiskahveja, jääkahveja, jäätelöitä sekä leivonnaisia. Nähtävillä myös lasten kesäleirillä tekemää taidetta.

 

Tytöt tanssivat

Käyttämällä palveluitamme tuet lasten ja nuorten hyväksi tehtävää työtä.