elba logo

Kokoukset

Vietä elämyksellinen kokouspäivä Villa Elbassa. Tarjoamme inspiroivan, ympäristöä kunnioittavan kokouselämyksen luonnon keskellä. Tarjoamme kokouspäivän, jonka aikana pääsette nauttimaan herkullisesta ruoasta sekä rentoutumaan ja latautumaan luonnossa.

Päivää voidaan jatkaa työhyvinvoinnin merkeissä myös yhdessä liikkuen, seikkaillen tai rentoutuen saunan lämmössä. Elba on suosittu kokouspaikka yrityksille ja yhdistyksille. Merellinen sijainti noin neljä kilometriä kaupungin vilskeestä mahdollistaa hyvän ja rauhallisen kokouspäivän lähellä luontoa. Villa Elbassa järjestettävää yritystapahtumaa muistellaan vielä pitkään.

Kokoustilat

Elba -sali

Elba-sali on ihanteellinen isoille ryhmille niin kokouksiin kuin juhliinkin, ja jopa 150 henkilön tilaisuudet onnistuvat hyvin.

Salissa on AV-välineet, tykki, valkokangas, kannettava tietokone, fläppitaulu sekä äänentoistolaitteiden miksauspöytä. Salissa on langaton HDMI joka yhdistetään koneeseen USB:llä ja HDMI:llä, niille tarvitsee olla paikat vierekkäin koneessa. Elba-salissa on myös äänentoistolaitteiden miksauspöytä.

Elba-Salissa järjestettävät juhlat ja kokoukset sisältävät järjestelyt, liinat ja kattauksen, tarjoilun, toimisto- ja kiinteistökulut sekä siivouksen ennen ja jälkeen tapahtuman. Sali katetaan toivomallenne henkilömäärälle ja tilaa jää myös ohjelmalle.

Hinta alkaen 230 €

Vanha Villa

Villa Elban ihastuttava vanha porvarishuvila Vanha Villa on tunnelmallinen 25–30 henkilön tila kokous- ja juhlatilaisuuksiin sekä illanistujaisiin. Vanha Villa sijaitsee meren rannalla ja katetulta terassilta on suora yhteys laiturille sekä laiturisaunalle.

Villassa on TV sekä tietokone, jossa HDMI liitäntä. Villan yläkerrassa on majoitustilat 12 henkilölle. Villassa on wc, mutta ei suihkua. Majoittuessa asiakas voi tuoda liinavaatteet itse tai vuokrata hintaan 20 €. 

Hinta alkaen 190 €

Elban Helmi

Elban Helmi on upea kokous- ja kokoontumistila noin 20 hengen ryhmälle, josta avautuu kaunis näkymä merelle.

Helmessä on tietokone, TV HDMI liitännällä sekä fläppitaulu. Tilava saunaosto on lämpimänä kaksi tuntia haluttuna aikana ja saunassa on pyyhkeet ilmoittamallenne henkilömäärälle. Helmen terassilta on suora yhteys rannalle, mikä mahdollistaa helpon pääsyn saunasta mereen uimaan.

Hinta alkaen 190 €

Aava, Usva ja Laine

Villa Elban uusi laajennusosa päärakennuksessa tarjoaa upeat merimaisemat. Aava, Usva ja Laine on jaettavissa väliseinillä, jolloin tiloja voi käyttää yksitellen tai yhtenä isona tilana.

Tunnelmallinen takka luo lämpöä syys- ja talvipäiviin. Kesäpäivinä iso terassi merelle päin kutsuu istuskelemaan. Tiloissa sijaitseva baari on avoinna tilauksesta. Tilat sopivat parhaiten juhliin, cocktailtilaisuuksiin, ruokailuihin sekä kokouksiin.

Tilassa on AV-välineet, tykki, valkokangas sekä kannettava tietokone. Yhteensä tiloihin mahtuu n. 70 henkilöä. Tilaa on mahdollista jatkaa myös ruokasalin puolelle, jolloin paikkoja on noin 120.

Hinta alkaen 190 €

Luontokoulun luokka

Villa Elban päärakennuksessa sijaitsevassa luontoluokassa on tilat n. 25 henkilön ryhmälle. Luontoluokasta löytyy tietokone ja TV HDMI liittymällä sekä fläppitaulu. Luontokoulun tilaa on käytetty usein myös esimerkiksi syntymäpä-, lasten- ja rippijuhliin sekä muistotilaisuuksiin.

Hinta alkaen 190 €

Rantamakasiini

Kodikas, vähän rennompaan kokouspäivään sopiva kokoustila hiekkarannalla. Varattavissa toukokuusta syyskuuhun, noin 20 henkilölle. Kokoustarjottavat tuodaan Rantamakasiiniin (aamu- ja iltapäiväkahvit). Lounas järjestetään päärakennuksessa. 

Kokoustarjoilut

Elban keittiö tuo tilauksesta kahvit makealla tai suolaisella kokoustiloihin. Lounas tarjoillaan päärakennuksen noutopöydästä arkisin klo 11-13 välisenä aikana. Iltapäiväkahvin makealla voi mainiosti korvata vaikka piristävällä smoothiella.

Meiltä voit myös tilata yhdistetyn kokous-/työhyvinvointipäivän

people in the yard