elba logo

FESTTJÄNSTER

Villa Elba erbjuder en unik och stämningsfull miljö för att arrangera ditt livs fest. Oavsett om det handlar om bröllop, födelsedagar, familjehögtider, examensfester eller festseminarier, har vi lokalerna och tjänsterna, allt under samma tak. Våra festtjänster garanterar en problemfri och minnesvärd fest så att du kan fokusera på att fira.

Vårt kompetenta team hjälper dig med planering och genomförande av din fest, så att du kan njuta fullt ut av festdagen. Vårt omfattande servicepaket inkluderar arrangemang, dekoration, dukning, städning, festmenyer och servering – allt du behöver för att skapa en oförglömlig tillställning. Våra serveringstillstånd säkerställer att du kan njuta av festen och skåla på festdagen. Dessutom Villa Elbas unika läge i naturskön miljö erbjuder också fantastiska möjligheter för fotografering.

Vi erbjuder även boende för festdeltagare om det behövs. I vårt område finns 6 stugor för 8 personer vardera, där festgästerna kan bo bekvämt. Fråga mer om boende i samband med din bokning av festlokal.

Bröllop

Bröllop är en av de mest viktigaste familjefesterna. Brudparet önskar till bröllopet endast det bästa, angående omständigheter och mat. Vi på Villa Elba planerar och arrangerar bröllopsdagen tillsammans med brudparet.  Arrangemang som påbörjas i tidigt skede och en tät kontakt mellan Elba och brudparet är viktigt, så att festen lyckas och den kan varmt minnas resten av livet.

Elba har A-rättigheter i huvudbyggnaden, men inte i Gamla Villan eller Elbas Pärla. Därför är det tillåtet att ta med egna alkoholdrycker till dessa utrymmen.

cover

Övriga fester

På Villa Elba kan ni även arrangera födelsedagar, möhippor/svensexor samt olika familjehögtider. Ni kan även kombinera aktiviteter och annat program under dagen. Vi ordnar bland annat guidade cykel- och paddlingsturer, populära escape room-spel och avkopplingsstunder i naturen. Läs mer om program för vuxna och kontakta försäljningtjänsten så planerar vi ert dagsprogram tillsammans.

Festlokaler

Gamla Villa

Gamla Villa är det perfekta valet för klassiska och eleganta fester för 25-30 personer samt för sammankomster på kvällen. Villan ligger vid havet och har generöst med terrassutrymme samt ett par bord och stolar. Från den täckta terrassen finns direkt tillgång till bryggan och den stämningsfulla bryggbastun, som också kan hyras. Det finns också möjlighet att övernatta i Villan, eftersom övervåningen har plats för 12 personer.

Utrustning: Kök, mikrovågsugn, kylskåp, diskmaskin, servis WC, men ingen dusch (finns i omedelbar närhet till villan) TV och dator med HDMI-anslutning Whiteboard Öppen spis

cover

Elba-salen

Elba-salen i Villa Elbas huvudbyggnad erbjuder fantastiska förutsättningar för större fester och evenemang. Salen rymmer upp till 150 personer och det finns även utrymme för ett band och dansgolv. Den rymliga och ljusa Elba-salen kan dekoreras efter era önskemål tillsammans med vårt kompetenta team. Fester som anordnas i Elba-salen inkluderar arrangemang, festdukar och dukning, servering under festen, kontors- och fastighetskostnader samt städning före och efter festen.

Bröllop i Elbasalen 

– Inkluderar arrangemang, dukning, festdukar, servering genom hela festen, byrå- och fastighetskostnader samt städning före och efter festen, presentation av utrymmen och minst två gånger diskussion vid Elba med brudparet.

Utrustning: AV-utrustning Projektor och projektduk Bärbar dator Whiteboard Ljudanläggningens mixerbord Trådlös HDMI, som ansluts till datorn med USB och HDMI, måste finnas bredvid varandra på datorn. Möjlighet att använda Villa Elbas dator HDMI-kabel.

cover

Aava, Usva och Laine

Villa Elbas nya tillbyggnad i huvudbyggnaden erbjuder en fantastisk havsutsikt. Usva, Aava och Laine kan delas upp med mellanväggar, så att utrymmena kan användas antingen individuellt eller som en stor sal. En stämningsfull öppen spis ger värme under höst- och vinterdagar. Under sommardagarna inbjuder den stora terrassen mot havet till avkoppling. Baren i lokalerna är öppen på beställning.
 
Lokalerna passar bäst för fester, cocktailmottagningar, middagar och möten. Det finns AV-utrustning, projektor, duk och en bärbar dator i lokalen. Totalt kan cirka 70 personer sitta och äta i salen.
cover

Elbas Pärla

Pärlan är en vacker samlingslokal för cirka 20 personer. Från Pärlan öppnar sig en vacker vy över havet och terrassen. Pärlan har ett rymligt bastuutrymme, som kan värmas upp under två timmar vid önskad tidpunkt. Handdukar ingår i bastun för det antal personer som ni meddelar. Från terrassen finns direkt tillgång till stranden, vilket möjliggör enkel tillgång till havet för simning under den sommar säsongen.

Utrustning: Dator TV med HDMI-anslutning Whiteboard Öppen spis Kök, diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp, porslin, Grill på terrassen.

cover

Servering

Villa Elbas kök tillreder läckra serveringar för fester av alla storlekar. Våra serveringstillstånd säkerställer att du kan njuta och skåla på festdagen. Om du önskar kan du även ta med egna alkoholdrycker till Gamla Villan och Elba-salen.

Menyer

cover

Välkommen till Villa Elba, där din drömfest blir verklighet!

Ring till försäljningstjänsten 050 329 4547 eller fråga via sales.elba@villaelba.fi