elba logo

KUNDBERÄTTELSER OCH REFERENSER

Mesmec Oy Ab:s 30 års jubileumsfest på Villa Elba

Villa Elba ordnade en fin företagsfest för vårt företag i december 2019. Festen lyckades utmärkt och vi kan varmt rekommendera Villa Elba till motsvarande festarrangemang.

Oy Mesmec Ab

Tack för en fin kväll på Villa Elba!

(Skribent Timo Lehto)

I år var det min tur att ordna en avslappnande kväll med program för mina kolleger från hela Finland. Förra året besökte vi Torneå, där vi åkte gummibåt och vistades vid brasan med gott tilltugg.  Före vår gemensamma kväll kontaktade jag Marjatta Roiko på Elba. Då Karleby är en kuststad, önskade kvällens deltagare en kväll vid havet. Kanoter och kajaker hade alla deltagare redan erfarenhet av, men en tur med Suppbräde för alla 8 på en gång, lockade så pass att jag beslöt att bjuda min kolleger på en tur. Även för mig var Suppbräde en nyhet som måste prövas.

Allt gick vid Elba som planerat, och alla var nöjda med programmet och det övriga. Maten var helt fantastisk. Karlebykomikern OA gav sitt bästa och vi hade en trevlig kväll med skratt och skoj.

Höstkvällen var regnig och blåsig som vi fruktade. Åska, regn, lite hagel, värsta vädret man kunnat tänka sig. Men vi fick ta våtdräkter på oss och spänningen och förväntningar inför programmet översteg det dåliga vädret.

Timo Viitala från Elba introducerade oss på torra land förrän vi steg på Suppbrädet. Sen bar det av! Den första minuten var en skakande upplevelse. Benen vante sig snabbt och självförtroendet steg  ganska fort och programmet kunde utföras med hälsan i behåll för var och en. Vi Suppade utanför Karlebys år 2011 bostadsmässområde som är en bit utanför Elbas strand. Ingen av oss föll av brädet och efter livligt samtalande föreföll programmet som en positiv och trevlig upplevelse som måste prövas på nytt nästa sommar.

Undertecknad kan nog varmt rekommendera företag och enskilda att pröva på Elbas programutbud, och berömmer personalens professionella tag och erfarenhet.