+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

Logi

Villa Elbassa bjuder inkvartering i mysiga stugor och i gamla Villa. Vi har sängplatser för 72 personer.

Elba har två populära  bastubyggnader, varav elbastun Elbas Pärla kan bokas året om. Strandbastun, som eldas med ved, kan bokas från maj till slutet av september.

Inkvartering i mysiga stugor

Stugorna har döpts till Anna och Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda och Sophia enligt forna fartyg som en gång i tiden seglade till Karleby. I stugorna finns rum för åtta personer. Utrustningen är mångsidig; kök, TV, WC och dusch samt trådlös nätförbindelse.I stuga nummer 6 tillåts husdjur. Extra avgift 20 €.

 

Gamla Villa

Villan var till början i privatbruk, men från 50-talet har den varit sommarkoloniers huvudbyggnad och sedan 90-talet har den varit en del av Elbas ungdomsverksamhet. Den lämpar sig ypperligt för mindre familjefester eller möten. I övre våningen finns 12 bäddplatser, i bottenvåningen finns Kaptenens rum, kök, matrum, TV, Internet och WC, ingen dusch. Från Villa vy ut till havet.

I Villan ryms 20-30 personer, men mera under sommarmånaderna då terassen kan tas i bruk. På terassen finns en grill.

Lassela

Lassela är ett hus som hyrs ut till grupper och privatpersoner året runt. I Lasselas nedre våning finns sängplatser för 12 personer, ett litet kök, wc och dusch.

Kontakta vår försäljningstjänst för ytterligare information

tel. 045 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi