+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

MAT OCH DRICKA

Villa Elbas kök tillagar mångsidigt mat till olika tillställningar. På vardagar tillagar vi en riklig lunchbuffé och på beställning smått och gott till fester och möten, festbuffér, bröllopmiddagar och matsäckar för utflykter.
Villa Elbas café betjänar varje vardag till kl 15. I cafét säljs bland annat kakor, bulle,  fyllda bröd och specialkaffe.
 

Lunch

För att vi har många besökare, grupper, möteskunder och enskilda gäster så har vi lunch dagligen kl. 11-13. Vi ber om förhandsbokning så att maten räcker till. Kontakta försäljningstjänsten 050 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi. Meddela också allergier vid beställningen.

Lunch 12,90 € / person. Lunchen inkluderar varm huvudrätt (kött/fisk eller veganskt), salladsbord, bröd och pålägg, matdrycker och en efterrätt. Kolla veckans lunchlista.

Elbas kök

Vi tillreder förutom daglig lunch, även middagar, á la carte för mindre och större grupper. Boka på förhand 050 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi

Vi tillreder rätter till diverse tillställningar, smått och gott, rätter till bastukvällar, fest- och bröllopsbufféer,  lunch, middagar och vägkost till utflykter i Elbas vida naturområde. För att Elba är en internationell ungdomscentra, tillreder köket behändigt och vant också olika länders typiska rätter där våra kunders etniska synsätt beaktas.

Restaurangen har cirka 120 platser, men i Elbasalen finns plats för större grupper vid behov.  Restaurangen har A-rättigheter och vid planering av olika menyer har vi tagit kundernas önskan i beaktande.

Beställningar  t050 329 4547 eller sales.elba@villaelba.fi, meddela även om eventuella allergier samtidigt.

ResQ

Elba har anslutit sig till ResQ -Club. ResQ strävar till att minska restaurangers matspill.

Du kan ladda ResQ -appen på din telefon. Ladda ResQ

Menyer

Vi erbjuder både traditionella smaker och mer speciella smaker från världen, både för små och stora tillfällen. Vid sammanställningen av menyer har vi lyssnat på våra kunders önskemål
Skip to content