+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

Boka ett inspirerande möte på Villa Elba

Villa Elba är en populär mötesplats för företag och föreningar. Det havsbelägna läget cirka fyra kilometer från stadskärnan möjliggör en bra och lugn mötesdag i en naturnära miljö.

Mötesrum

I alla våra mötesrum finns mötesteknik, videoprojektor, filmduk, bärbar dator, fläptavla och i Elba salen en ljudanläggning.

Elba-salen

Idealistisk för möten med många deltagare, men passar utmärkt även som festplats, t.ex. bröllop, seminarier, företagsfester och även evenemang med upp till 150 personer fungerar bra.

Salen är utrustad med audiovisuell utrustning, projektor, projektorduk, bärbar dator, whiteboard och ljudsystemets mixerbord. Salen har trådlös HDMI-anslutning som ansluts till datorn med USB och HDMI, så de behöver vara anslutna bredvid varandra på datorn. Det går också att använda vår egen dator. Vid behov finns även en vanlig HDMI-kabel.

Fester som arrangeras i Elba-Salen inkluderar arrangemang, festdukning och servering under hela festen, kontors- och fastighetskostnader samt städning före och efter festen. Vid ankomsten tas gästerna emot av utomhusfacklor och er uppgift under festen är att njuta av kvällen, vi tar hand om allt annat. Salen dukas upp för önskat antal personer och det finns även utrymme för program, band/DJ och dans.

Gamla Villa

Den förtjusande Gamla Villan är ett av de populäraste mötes-, fest- och inkvarteringsutrymmen på Elbas område. Gamla Villa ligger vid havet och från den täckta terrassen finns direkt tillgång till bryggan och bastu.  I Villan ryms ca 25-30 mötesgäster, pga olika rum som behövs t.ex. i grupparbete.  I övre våningen finns fyra rum för övernattning för 12 personer.

I villan finns en TV och en dator med HDMI-anslutningDet finns en toalett i villan, men ingen duschVid övernattning kan ni antingen ta med egna sängkläder eller hyra dem från Villa Elba.

Elbas Pärla

För möten med 20-max 23 deltagare. I Elbas Pärla finns den populära och rymliga el-bastun.

Elbas Pärla är en fantastisk mötes- och samlingslokal för cirka 20 personer med en vacker havsutsikt. Pärlan har en dator, en TV med HDMI-anslutning och en whiteboard. Den rymliga bastun är varm i två timmar vid den önskade tiden och det finns handdukar i bastun för det antal personer som anges. 

Från Pärlans terrass finns direkt tillgång till stranden, vilket gör det lätt att gå från bastun till havet för ett dopp.  

Usva, Aava och Laine

Villa Elbas nya tillbyggnad i huvudbyggnaden erbjuder en fantastisk havsutsikt. Usva, Aava och Laine kan delas upp med mellanväggar, så att utrymmena kan användas antingen individuellt eller som en stor sal. En stämningsfull öppen spis ger värme under höst- och vinterdagar. Under sommardagarna inbjuder den stora terrassen mot havet till avkoppling. Baren i lokalerna är öppen på beställning.

Lokalerna passar bäst för fester, cocktailmottagningar, middagar och möten. Det finns AV-utrustning, projektor, duk och en bärbar dator i lokalen. Totalt kan cirka 70 personer sitta och äta i salen. Det är möjligt att slå ihop utrummen med matsalen, då finns det platser för 120

Naturskolans mötesrum

För ca 40 personer, ideal personantal 30-35.  naturskolans klass- och mötesrum används i första hand till skolornas fadderklassverksamhet, men är även en populär plats för mindre födelsedagar, barn-,  jul- och  konfirmationsfester samt minnesstunder. I natuskolans mötersrum finns det en dator och en TV med HDMI-anslutning samt en whiteboard.

Strandmagasinet

Trevligt utrymme som används endast sommartid till lite avspändare möten- eller kvällssitsar.  Rymmer cirka 20 personer. Även kaffeservering till Strandmagasinet, lunch i huvudbyggnadens matsal.

Fråga även matsalens kabinett eller övre våningens mötesrum för mindre grupper (ca högst 10).

Servering

Elbas kök ordnar på beställning kaffe med sött eller salt till mötesrummet. Lunchbuffé serveras vardagar från kl. 11-13 i huvudbyggnaden. Eftermiddagskaffet med sött kan väl ersättas med kaffe och  uppiggande Smoothie! 

Bokningar och förfrågningar

tfn 050 329 4547 eller via e-post sales.elba@villaelba.fi

Boka en mötes-välmåendedag

Hos os kan du enkelt ordna en välmåendedag för din grupp, eftersom alla tjänster går att boka från oss; Servering, utrymmen och program.

Läs mera om programtjänster

Skip to content