+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

DiscoverEU

Ungdomscentret Villa Elba arrangerar en webbinfo och ett närträff två gånger om året för ungdomar som har fått ett DiscoverEU-resekort. DiscoverEU är ett projekt inom Erasmus+-programmet som erbjuder 18-åriga ungdomar möjligheten att resa i Europa och upptäcka Europas mångfald, kultur, historia och träffa nya människor. De ungdomar som vinner ett resekort får främst resa med tåg i europeiska länder. Projektet syftar till att hjälpa ungdomar att njuta av rätten att röra sig fritt inom EU. 18-åriga ungdomar kan delta i tävlingen om att vinna ett DiscoverEU-resekort.

Ryhmä nuoria rannalla

Närträff och webbinfo

Under webbinfo delas resetips och erfarenheter från tidigare resenärer. Vid närträffet får ungdomarna möjlighet att träffa andra som ska delta i DiscoverEU-resan och dela sina egna tankar om resandet med varandra.

Vi håller två webbinfo och två närträff varje år. Nästa närträff och webbinfo hålls i november-december 2024. Webbinfo på Teams den 12 november 2024 kl. 16-18 och närträffet den 11-13 december 2024. Webbinfot spelas in och publiceras på Villa Elbas YouTube-kanal.

Finlands första närträff ordnades sommaren 2024

18 entusiastiska vinnare av DiscoverEU-resekort deltog i närträffet som Villa Elba arrangerade i juni 2024. Under mötet fick deltagarna lära känna andra unga som fått resekortet och dela sina förväntningar och tankar om resandet. Några kanske till och med hittade en reskamrat för den kommande resan.

Nuoria seisoo majakan edessä

Mer info

Närträff och webbinfo

sarianne.lokasaari@villaelba.fi

Logo
Skip to content