elba logo

Framtiden är vår – Politikerläger 23.-24.2.2023

Hej på dig, riksdagsledamot, ledamotsassistent, riksdagskandidat eller annan politisk påverkare! Du är inbjuden på ett kostnadsfritt läger till Ungdomscentra Villa Elba i Karleby.

Visste du att det i vår region finns ett ungdomscentra som stöds av Undervisnings- och kulturministeriet?

  • På politikerlägret får du möjlighet att bekanta dig med hur ungdomscentran dagligen gör ett viktigt arbete för att främja de ungas delaktighet, stödja barns och ungas utveckling, självstädighetsprocess och gemenskapskänsla.
  • Att delta på lägret är en möjlighet för Er att få information om ungdomsarbete, upplevelsebaserat lärande och ungdomscentran.
  • Samtidigt kan du också få synlighet för din egen kampanj, eftersom vi informerar om lägret både på våra egna sociala mediekanaler och på Finlands ungdomscentras förbunds sociala mediekanaler. Dessa når tusentals människor varje månad. Pressen har ombetts delta och till frukost på fredag ​​har vi bjudit in ett brett spektrum av ungdomsyrkesverksamma, för att diskutera vikten av ungdomsarbete i samhället.
  • Vi erbjuder en trygg miljö, bekvämt boende i stugor, utsökt mat, professionella instruktörer och ett intressant program.

Anmäl dig senast 10.2. via:

https://zef.fi/s/wbzngu3j/

Företräde vid anmälan ges till representanter för Vasa valkrets.

 

Ungdomscentrens proffs träffar varje år tusentals grupper med barn och unga från skolor, förskolor, organisationer, idrottsföreningar, kommuner och församlingar. Läger är en av våra viktigaste arbetsformer: på läger skapas stunder för att knyta an till andra människor, naturen och sig själv.

Nuoria istumassa nuotion äärellä ulkona. Kesä.

Läs mer om Villa Elba på villaelba.fi och Finlands ungdomscentran på snk.fi.