+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

Känns det som om väggarna faller på? Hyr en stuga på Villa Elba!

Hur låter det att tillsammans med familjen tillbringa en stugvecka vid havet? Villa Elba erbjuder vila, naturens lugn, uteliv och aktiviteter – och glad verksamhet för alla. Vårt läge är på lämpligt avstånd från staden för att inte stadsljuden hörs.

Vi erbjuder stugövernattningspaket i juni och juli till ett pris om 420 €/vecka. Paketet innehåller övernattning för familjen i rymliga och trevliga 8 personers stugor en hel vecka (7 dygn), två gånger bastu i den idylliska bryggbastun som värms traditionellt med ved. I paketet ingår även möjlighet till tre timmars SUP paddling en dag och tre timmars terrängcykling en annan dag.

              

Dessutom kan ni bada vid Elbas simstrand (ingen övervakning) när ni önskar, spela beachvolley, grilla vid grillkotan, använda lekplatsen och naturstigen. Det finns också möjlighet att från Elba låna olika sorters spel för utebruk. Mera info: https://www.villaelba.fi/valinevuokraus/

För en extra avgift går det att hyra kanoter, kajaker, fatbikes eller t.ex. pröva på bågskytte med en instruktör. Det går även att beställa frukost, lunch och matsäck till utflykter. Take away cafét i huvudbyggnaden är även öppet vardagar mellan kl. 8 och 15 och Monocaféet på veckoslutet mellan kl 11 och 16.

Mera information och bokningar sales.elba@villaelba.fi eller per telefon 050 329 4547