+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

Barn och ungdomar

BARN OCH UNGDOMAR

Villa Elba är en internationell ungdomscentra beläget vid Gamlahamnsviken på Sandstrandsområdet, cirka fyra kilometer från Karleby stadskärna. Vi erbjuder intressanta program, smaklig mat och inkvartering i Gamla Villan, Sjömansloften och moderna stugor i havsaktig miljö. Gamla Villan är också en populär mötes- och festplats.

Vårt specialkunnande är ungdomsarbete, som stöds och övervakas av Undervisnings- och kulturministeriet.  Vi erbjuder idealiska utrymmen för t.ex. lägerskolor och ordnar många årliga internationella ungdomsläger.

De landsomfattande ungdomscentren har en allmännyttig- och social uppgift att stöda barnens och ungdomens uppväxt och skolning. Vi erbjuder  en trygg verksamhetsmiljö och sakkunniga tjänster som är riktade till ungdomar och pedagoger.

För vuxna erbjuder vi trivsamma och fungerande mötes-, skolnings- och festutrymmen. Fem olika utrymmen för mindre och större grupper, upp till 190 personers tillställningar. Till utbudet hör även skojiga programalternativ, t.ex. till företagens rekreationsdagar.

Våra grannområden är bl.a. Rummelö-Harrbåda fågelskyddsområdet. Nära intill Elba finns naturstigar och spångar. Programutbudets största vikt är på maritima upplevelser samt miljöuppfostran.

Kom och njut av äkta gammaldags villastämning, havs- och skogsäventyr. Bekanta dig med området och utrymmen. Gör en virtuell runda!

Närmare om ungdomscentrens verksamhet i Finland: www.snk.fi