+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

UNGDOMSUTBYTEN OCH LÄGER

Villa Elba stöder och styr ungdomsgrupper för att genomföra ungdomsutbyten finansierade genom Erasmus + Youth in Action-programmet. Ungdomsutbyten från olika länder kommer att utforma och genomföra ett möte baserat på egna idéer. 

girl photo

Temat för mötet kan vara ett ämne av intresse för ungdomar: musik, kultur, mänskliga rättigheter, miljöfrågor eller sport. Under ungdomsutbytet får deltagarna möjlighet att reflektera över frågor som rör temat i en mångkulturell atmosfär, utforska nya människor och kulturer.

Ungdomsutbyte brukar ha ett gemensamt språk på engelska, så språkkunskaper förbättras ofta. Ungdomsutbytet är organiserat både i Finland och i hela Europa, och via våra omfattande nätverk kan vi enkelt hitta lämpliga partners för ungdomsutbyte med finländska grupper.

Det är möjligt att delta i internationella läger genom Villa Elba. Camp tema varierar från kultur till sport och miljö. Lägren är ett bra sätt att komma i kontakt med internationella aktiviteter! Lägren är organiserade av våra erfarna partner i hela Europa. Vi har samarbetat med våra partners i åratal och har identifierat dem som kunniga och pålitliga lägerarrangörer. Att delta i läger är ett säkert och stödjande sätt att utforska Europa