elba logo

Lägerskolor och dagsutfärder

På Villa Elba ordnar vi upplevelserika och mångsidiga program för dagsutfärder och lägerskolor. I våra program koncentrerar vi oss på det som står oss nära: naturen, havet och äventyr. 

Lapset kilpailevat säkkihyppelyssä

Målet är en lägerskola som passar er

Vår yrkeskunniga personal hjälper er att välja de program som passar bäst för er grupp. Vi gör ett programförslag med offert och uppdaterar programförslaget enligt era önskemål. Samma personer som ni är i kontakt med när ni planerar er lägerskola, leder också programmet på lägerskolan.

Hos oss kan ni tillbringa såväl en halv dag som en hel vecka på lägerskola. Under samma tak får ni också mat och logi. Hos oss kan ni också ordna program för dagsutfärder och lägerskolor på egen hand.

Det går bra att ta tåget till lägerskola vid Villa Elba! Vi kan starta ett stadsäventyr direkt vid järnvägsstationen när ni kommer, eller ordna en transport från järnvägsstationen till Villa Elba och börja lägerskolan där. I augusti är det också möjligt att göra dagsutfärder till fyrön Tankar. Läs mera på Visit Kokkolas hemsida. 

Vad allt kan man göra i lägerskolan

Alla program utförs i Villa Elbas närområde, i terrängen bredvid Villa Elba eller i Karleby stads centrum, ca 4 km från Villa Elba. Tiden kan alltså användas effektivt för att uppleva, lära sig och vara tillsammans – i stället för att sitta i buss.

I vår lägerskolbroschyr hittar ni prislista och en lista på alla de olika program som ni kan välja mellan. Programlistan kan ni också använda när ni väljer program till dagsutfärder.

Ifall ni önskar en offert från oss på lägerskola eller dagsutfärd, meddela åtminstone följande information: skola och klass/grupp, elevernas ålder, antal barn och vuxna, önskemål på program och era målsättningar med lägerskolan/dagsutfärden, önskemål om tidpunkt och kontaktuppgifter.

Här hittar du vår lägerskolbroschyr med mer info om program och priser: Lägerskola broschyr 2024

Här hittar du som lärare/gruppledare mer info om vad kan vara bra att tänka på innan besöket vid Villa Elba: Lägerskoleinformation för läraren 2023-2024

 

Ta kontakt med vår försäljningstjäst

sales.elba@villaelba.fi, +358 50 329 4547
 

Vill du ansöka om bidrag för lägerskola?

Se Lisi Wahls stiftelse för studieunderstöd om bidrag för lägerskolor.

children on the beach

”Det bästa var att steka plättar på stranden och att padla med kompisen”

-Feedback från lägerskolan

 

”En fantastisk helhet och man kunde se glädjen i att göra något tillsammans från barnen, och alla fick nya fina upplevelser.”

-Feedback från läraren

Naturskoledag vid Villa Elba

Vi ordnar också vid behov en naturskoledag för skolklasser, vilken kan beställas som en separat dagspaket. Dagens tema kan vara till exempel samarbete, näringskedjor och kretslopp, snöspår, ismete eller fiskundersökning. Naturskoledagen kan eventuellt genomföras även i skolans närområde! Naturdagens varaktighet är cirka kl. 9-13.

 

 

Fråga mer: 

sales.elba@villaelba.fi, +358 50 329 4547