+358 50 329 4547 | sales.elba@villaelba.fi
Öppet vardagar 8-15 eller enligt överenskommelse
elba logo

Lägerskolor och dagsutfärder

Lägerskolor och dagsutfärder

På Ungdomscentret Villa Elba ordnar vi upplevelserika och mångsidiga program för dagsutfärder och lägerskolor året runt. I våra program koncentrerar vi oss på det som står oss nära: naturen, havet och äventyr.

Lapset kilpailevat säkkihyppelyssä

Målet är en lägerskola som passar er

Vår yrkeskunniga personal hjälper er att välja de program som passar bäst för er grupp. Vi gör ett programförslag med offert och uppdaterar programförslaget enligt era mål och önskemål. Samma personer som ni är i kontakt med när ni planerar er lägerskola, leder också programmet på lägerskolan. Ni får tillsammans med ledaren planera lägerskolan enligt era pedagogiska målen.

Hos oss kan ni tillbringa såväl en halv dag som en hel vecka på lägerskola. Under samma tak får ni också mat och logi. Hos oss kan ni också ordna program för dagsutfärder och lägerskolor på egen hand.

Lägerskolor året runt

Det går bra att ta tåget till lägerskola vid Villa Elba. Vi kan starta ett stadsäventyr direkt vid järnvägsstationen när ni kommer, eller ordna en transport från järnvägsstationen till Villa Elba och börja lägerskolan där. Alla program utförs i Villa Elbas närområde, i terrängen bredvid Villa Elba eller i Karleby stads centrum, ca 4 km från Villa Elba. Tiden kan alltså användas effektivt för att uppleva, lära sig och vara tillsammans – i stället för att sitta i buss.

I augusti och september är det också möjligt att göra dagsutfärder till fyrön Tankar. Läs mera på Visit Kokkolas hemsida. 

I vår lägerskolbroschyr hittar ni prislista och en lista på alla de olika program som ni kan välja mellan. Programlistan kan ni också använda när ni väljer program till dagsutfärder. Läs mera: lägerskola broschyr 2024

Ifall ni önskar en offert från oss på lägerskola eller dagsutfärd, meddela åtminstone följande information: skola och klass/grupp, elevernas ålder, antal barn och vuxna, önskemål på program och era målsättningar med lägerskolan/dagsutfärden, önskemål om tidpunkt och kontaktuppgifter.

Blanketter

Ta kontakt med vår försäljningstjäst

sales.elba@villaelba.fi eller +358 50 329 4547

Barn i ett tälte

Vad tyckte eleverna och lärarna om lägerskolan vid Villa Elba?

”Det bästa var att steka plättar på stranden och att padla med kompisen”

-Feedback från lägerskolan

”En fantastisk helhet och man kunde se glädjen i att göra något tillsammans från barnen, och alla fick nya fina upplevelser.”

-Feedback från läraren

Naturskoledag vid Villa Elba

Vi ordnar också vid behov en naturskoledag för skolklasser, vilken kan beställas som en separat dagspaket. Dagens tema kan vara till exempel samarbete, näringskedjor och kretslopp, snöspår, ismete eller fiskundersökning. Naturskoledagen kan eventuellt genomföras även i skolans närområde! Naturdagens varaktighet är cirka kl. 9-13.

Fråga mer:

sales.elba@villaelba.fi eller +358 50 329 4547

Vill du ansöka om bidrag för lägerskola?

Se Lisi Wahls stiftelse för  bidrag för lägerskolor.

Skip to content