elba logo

Villa Elba tarjoaa loistavat puitteet talvilomalle

Suuntaa Villa Elbaan, jossa loistavat puitteet tarjoavat mahdollisuuden aktiiviseen oleiluun aivan meren rannan tuntumassa. Meiltä löydät vuokravälineitä ja mahtavat ulkoilualueet, jotka takaavat energisoivan talviloman!
 

Majoitu viihtyisissä mökeissä

Majoitu viihtyisissä mökeissämme ja rentoudu merenrantasaunan lämmössä. Mökkimme tarjoavat mukavat nukkumisjärjestelyt 8 hengelle sekä viihtyisän oleskelutilan, wc:n, suihkun ja keittiön. Mökki 195 € per yö. Viikolla 10 on vielä mökkejä vapaana.
 
Tutustu majoitukseen: Majoitus
 
Lemmikkiystävällinen mökkimme tekee lomasta täydellisen myös karvaisille ystäville. 
 
Ulkoilun jälkeen suosittelemme lempeitä löylyjä merenrantasaunassamme. Halutessasi voit tilata ruoat keittiöstämme saunalle tai valmistaa omat saunaeväät.
 
Tutustu saunaan:Saunat
 
 

Aktiviteetteja

Rummelön luontopolku ja hiihtoladut starttaavat aivan mökkien vierestä, joten voit sukeltaa suoraan ovesta talvisiin seikkailuihin. Vuokrattavissa on lumikenkiä ja potkukelkkoja, joilla voi lähteä seikkailemaan metsään tai meren jäälle.
Vuokra 10€ / 2 h.
 

Kahvila ja lounas

Kokkimme valmistavat runsaan noutopöytälounaan joka arkipäivä klo 11-13.  Kahvilassa tarjolla myös pientä makeaa ja suolaista sekä kuumia että kylmiä juomia. Suosittu Mono Café palvelee hiihtolomaviikolla.
 
 
Tervetuloa kokemaan aitoja hetkiä Villa Elbaan!
 

Kyselyt ja varaukset

050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi
 
Neljä ihmistä kävelee merenjäällä lumikengillä
Saunan oleskelutila
Talvinen-metsa