logo

Majoitus

Villa Elbassa on runsaasti majoitustilaa. Talviaikaan vuodepaikkoja on kuusikymmentä, mutta kesäaikaan kun käytettävissä on enemmän tiloja, vuodepaikat yltävät noin seitsemäänkymmeneen.

Mökit

Mökit on nimetty aikoinaan Kokkolan satamaan saapuneiden laivojen mukaan, Anna, Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda ja Sophia. Viihtyisissä mökeissä on tilaa kahdeksalle, oleskelutila, TV, langaton nettiyhteys, minikeittiö, WC + suihkut. Huoneissa on tilavat kerrossängyt.

 Yhteen mökeistä voi tuoda lemmikkieläimiä, jolloin lisämaksu on 20 €.

Vanha Villa

Villa on aluksi ollut yksityisessä käytössä, 50-luvulta lähtien se toimi kesäsiirtolatoiminnan päärakennuksena ja 90-luvulta se on ollut osana nuorisokeskustoimintaa. Huvila on sekä arvokas että viihtyisä ja sopii erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön pienemmille ryhmille. Yläkerrassa on 12 vuodepaikkaa. Alakerrassa Kapteenin huone, keittiö, ruokailuhuone, TV, nettiyhteys ja WC. Suihku on erillisessä rakennuksessa Villan välittömässä läheisyydessä.

Villan terassilla on muutama pöytä ja laajasti terassitilaa. Terassilla on vietetty juhlien jatkoja, grillattu ja viihdytty kesäjuhlien aikana. Näkymä on suoraan merelle. Vanhaan Villaan mahtuu kerralla n. 20-30 henkilöä, kesällä terassiaikaan enemmän.

Lassela

Lassela on tunnelmallinen puutalo Villa Elba pihapiirissä, aivan meren rannan tuntumassa. Lasselan alakertaan mahtuu majoittumaan 12 henkilöä. Rakennuksesta löytyy, wc, suihku, keittiö, takkahuone/ruokailuhuone.

Saunat

Nauti rentouttavasta saunaelämyksestä vierailusi aikana! Villa Elbassa saunoja on kaksi, toinen on käytössä läpi vuoden, toinen on puulämmitteinen viehättävä Laiturisauna, joka sijaitsee merellä pitkän laiturin päässä.

Kysy lisää majoitus- ja kokoustiloista myyntipalvelusta

p. 050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi

"Ruoka oli erittäin hyvää. Kiitokset Villa Elballe myös mukavasta majoituksesta ja saunasta."
Vierailijan palaute