elba logo

Etsimme iloiseen porukkaamme sekä tarjoilija- että kokki -extraajaa!

Etsimme iloiseen porukkaamme sekä tarjoilija- että kokki -extraajaa!

Tarjoilijan ja kokin työt ovat tärkeässä osassa asiakkaittemme viihtyvyyden takaamiseksi. Olet etsimämme henkilö mikäli haluat tehdä työtä jossa näet työsi jäljen sekä merkityksen asiakaskokemukselle ja koko talon viihtyvyydelle. Sinulla on alalle sopiva koulutus ja hygienia- sekä anniskelupassit ja pystyt tarvittaessa työskentelemään myös iltaisin ja viikonloppuisin .

Meillä pääset mukaan iloiseen, nuorekkaaseen ja kansainväliseen tiimiin! Saat vaikuttaa työhösi ja osallistua toiminnan kehittämiseen.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus tulemaan osoitteeseen elba@villaelba.fi. Lisätietoja arkisin klo 8.00-15.30: palvelupäällikkö Reija Wacklin, p.050 530 6222 tai 040 329 45 47

Villa Elba on nuorisokeskus, jonka tehtävänä on tarjota ryhmille kasvua edistäviä elämyksiä ja palvelua. Pääasiakasryhmä on sekä kotimaiset että kansainväliset lapsi-, nuoriso- ja asiantuntijaryhmät, jotka viipyvät muutamasta tunnista muutamaan viikkoon.

Villa Elba tarjoaa myös organisaatoille, yrityksille ja yksityisille kokous-, seminaari- ja juhlapalveluja. Liiketoiminta on myös tärkeä osa toimintaa ja tulonmuodostusta.

Villa Elba sijaitsee Kokkolassa, meren rannalla ja luonnon lähellä muutaman kilometrin päässä keskustasta. Lisätietoa Villa Elbasta löytyy sivulla www.villaelba.fi

Villa Elba seuraa AVAINTA ry:n työehtosopimusta.