elba logo

Tulevaisuuden Toivot – Poliitikkojen leiri 23.-24.2.2023

Hei sinä kansanedustaja, kansanedustajan avustaja, eduskuntavaaliehdokas tai muu vaikuttaja! Sinut on kutsuttu maksuttomalle leirille Nuorisokeskus Villa Elbaan Kokkolaan.

Tiesitkö, että alueellamme toimii kansainvälinen Opetus-ja kulttuuriministeriön tukema nuorisokeskus?

  • Poliitikkojen leirillä pääset tutustumaan siihen, kuinka nuorisokeskukset tekevät päivittäin tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin, osaamisen ja kasvun tukemisen eteen.
  • Leirille osallistuminen on Teille mahdollisuus saada tietoa nuorisotyöstä, kokemuksellisesta oppimisesta ja nuorisokeskuksista.
  • Samalla voit saada näkyvyyttä myös omalle kampanjoinnille, sillä viestimme leiristä sekä omissa somekanavissa että Suomen Nuorisokeskusyhdistyksen some-kanavissa, jotka tavoittavat kuukausittain tuhansia ihmisiä. Lehdistöä on pyydetty paikalle ja perjantain aamupalalle kutsumme mukaan laajasti nuorisoalan ammattilaisia keskustelemaan nuorisotyön merkityksestä yhteiskunnassa.
  • Me tarjoamme turvallisen toimintaympäristön, viihtyisän majoituksen mökeissä, maittavan ruoan, ammattitaitoiset ohjaajat sekä kiinnostavan ohjelman.

Ilmoittautumiset 10.2. mennessä osoitteeseen:

https://zef.fi/s/wbzngu3j/

Etusijalla ilmoittautumisessa ovat Vaasan vaalipiirin edustajat.

 

Nuorisokeskusten nuorisotyön ammattilaiset kohtaavat vuosittain tuhansia nuorten ryhmiä kouluista, päiväkodeista, järjestöistä, urheiluseuroista, kunnista ja seurakunnista. Leirit ovat yksi tärkeimmistä työmuodoistamme: leireillä luodaan hetkiä, joilla löydetään yhteys muihin ihmisiin, luontoon ja itseensä.

Nuoria tai lapsia istumassa nuotion äärellä. Kesä ja ulkoilma. Yksi soittaa kitaraa, yksi grillaa.

Lue lisää Villa Elbasta villaelba.fi ja Suomen Nuorisokeskuksista snk.fi.