logoTalviloman päiväleirit Villa Elbassa


Villa Elban talviloman päiväleireillä lapset pääsevät osallistumaan hauskoihin aktiviteetteihin, tutustumaan uusiin ystäviin ja nauttimaan iloisesta ilmapiiristä. Samalla luodaan ikimuistoisia ja aitoja hetkiä! 

Talvilomaleireillä tarjolla iloa ja aktiviteetteja niin ulkona kuin sisällä. Päivän aikana ehditään myös tutustua mukaviin leirikavereihin ja solmia uusia ystävyyssuhteita! Päiväleireille voivat ilmoittautua 6-9 -vuotiaat sekä 10-12 -vuotiaat.

Leirin tiedot: 

Aika: Koululaisten talviloman päiväleirit pidetään 26.2 & 28.2.-1.3.2024 (ma, ke, to, pe). Leiriohjelmaa päivittäin klo 9 – 15. Lapsen voi tuoda klo 8 ja hakea klo 16 mennessä. Ilmoittautua voi joko yhteen tai useampaan päivään.

Ohjelma: leikkejä ja pelejä sekä ulkona että sisällä. mm. askartelua, lautapelejä (voit tuoda myös oman pelin), ulkoilua sekä paljon muuta.

Leiripäivien ohjelma muovautuu leiriläisten toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tärkeintä on, että kaikki pääsevät osallistumaan iloisella mielellä.

Kielet: leirillä puhutaan suomea, ruotsia ja englantia.

Hinta: 30 € per henkilö / päivä. Sisältää lounaan, välipalan ja ohjauksen.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi ajoissa sillä paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 23.2.2024. Ilmoittautua voi joko yhteen tai useampaan päivään. Päiväleirin ohjauksesta vastaavat Villa Elban ohjaajat.

 

Lisätietoja leireistä:

sales.elba@villaelba.fi, +358 50 329 4547

Tervetuloa viihtymään!

Kaksi lasta laskee pulkkamäkeä