elba logo

Nuorisokeskus Villa Elba on loistava
paikka myös urheiluseuroille

Kaipaako urheiluseuranne paikkaa leirille, kauden avajaisiin tai päättäjäisiin? Vai tarvitseeko valmentajat, huoltajat ja ohjaajat paikkaa koulutukseen tai ryhmäytymiseen? Kaikki tämä onnistuu meillä. Villa Elba on täyden palvelun paikka, josta saat joukkueesi tai harrasteryhmäsi tarpeisiin sopivan majoituksen ja ruokailun kaikkina vuoden aikoina.

Nuoret pelaavat lentopalloa rannalla

Loistava sijainti

Villa Elba sijaitsee vain noin 4 km päässä Kokkolan keskustasta. Jäähalli, urheilutalo, uimahalli ja lähin jalkapallokenttä sijaitsee vain noin 4-5 km päässä. Meille pääsee kätevästi niin junalla kuin bussillakin. 

Majoitu viihtyisissä kahdeksan hengen mökeissä meren äärellä. Sauna on myös varattavissa ryhmäsi käyttöön.


Monipuoliset puitteet

Pihapiiristämme löytyy paljon tilaa omatoimiseen harjoitteluun ja ulkoiluun mutta tilauksesta myöskin Villa Elban ohjatut ohjelmat kuten jousiammunta tai melonta. 

Saunomisen ja nuotion äärellä on mukava päättää päivä ja suunnitella tulevaa kautta. Villa Elban kehuttu ruoka kruunaa tapatuman.

 

Alueemme on turvallinen ja viihtyisä ympäristö niin nuorten kuin aikuistenkin tapahtumille. Tervetuloa nauttimaan aidoista hetkistä ryhmäsi kanssa!

Kaksi naista hymyilee

Ota yhteyttä, me autamme suunnittelussa

Skip to content