elba logo

Asiakkaidemme antamat palautteet

Yritysjuhla Elbassa

"Vietimme yrityksemme 30 vuotisjuhlat Villa Elbassa ja kiitämme Elban henkilökuntaa hyvin sujuneista järjestelyistä ja tarjoiluista. Voimme suositella Villa Elbaa vastaavanlaisten juhlien järjestäjäksi."
syda¦en_taustalla
Mesmec Oy AB

Kiitos mukavasta Tyhy-illasta Villa Elbassa!

Tänä vuonna oli minun vuoroni järjestää ohjelmallinen, rento illanvietto eri puolilta Suomea oleville kollegoilleni asiapitoisen päiväohjelman jatkeeksi. Viime vuonna vierailimme Torniossa, jossa laskimme kumiveneellä Kukkolankosken ja paistoimme varrassiikaa avotulella. Piti keksiä pohjalainen vastine tapahtumalle, jolloin otin yhteyttä Marjatta Roikoon, Villa Elbaan.

Rannikkokaupungissa kun ollaan, niin merellinen ohjelma oli heti etusijalla. Haastava ajankohta syyskuun puolessa välissä kuitenkin mietitytti. Piti saada vaihtoehdoksi myös jotakin sisätiloissa toteutettavaa, jos keli kävisi aivan mahdottomaksi. Siitä tuli välittömästi Escape-room osaksi ohjelmaa. Kanootit ja kajakit olivat entuudestaan tuttuja aiemmista tyhy-päivistä, mutta kun sitten näin 8 hengen suppilaudan, olin aivan myyty! Itse en ole koskaan suppaillut ja nyt sitten mahdollisuutena valtavan kokoinen lauta, jossa vielä mukana seitsemän muutakin. Ilman muuta ohjelmaan!

Kaikki sujui Elbassa suunnitellun mukaisesti ja kaikki olivat tyytyväisiä aktiviteetteihin ja niiden toteutukseen. Ruoka oli aivan mahtavaa, kuten oli tiedossakin. Tuo itsepalvelu pää- ja jälkiruoan osalta mahdollisti jokaiselle riittävän ison annoksen ja tarvittaessa santsauksenkin. Kun tuohon vielä tuli lisämausteeksi tilaamamme koomikon OA:n terapeuttinen esitys ennen jälkiruokaa ja sen aikana, oli ruoan sulaminen taattua.

Syyskuinen illanviettopäivä koitti juuri niin sateisena ja tuulisena kuin pelkäsimmekin. Olipa hyvä asia, kun olimme osittain varautuneet keliin varaamalla Escape-roomin. Sinne ilmoittautui heti puolet porukasta ulospääsyä ratkomaan. Suppailun suhteen kaatosade, ukkonen ja vielä raekuurokin vähän mietitytti, mutta onneksi sade ja tuuli hellitti, juuri ennen h-hetkeä.

Sulloiduimme märkäpukuihin toinen toistamme tukien ja lopulta näytimme varsinkin urheilullisilta tiukoissa asuissamme. Kävi ilmi, että kukaan meistä ei ollut aiemmin suppaillut. Mielenkiintoinen ja haastava ”cruisailu” oli tulossa. Viitalan Timo Elbasta veti pienen kuivaharjoittelun rannalla ennen lautan vesille laskemista ja tuli onneksi kippariksi mukaan. Sitten koitti h-hetki ja menoksi.

Ensimmäinen minuutti oli melkoista taistelua epäuskon kanssa. Eihän tässä nyt voi päällä pysyä. Jalat tärisivät kuin horkassa. Vähitellen jalat ja aistit jotenkin sopeutuivat laudalla seisomiseen ja homma alkoi sujua. Kiersimme lopulta tunnin lenkin ensin Mustallekarille, siitä messualueen rantaan ja takaisin.

Välillä vauhti ainakin tuntui jo melkoiselta ja maisemat suorastaan vilisivät silmissä! Hikihän se suppaillessa tuli, kukaan ei tippunut laudalta ja kaikille jäi mahtava fiilis kokemuksesta.

Isolla laudalla suppailua voi ehdottomasti suositella tyhy-päivän ohjelmaksi. Vasta-alkajillekin.

Timo Lehto

kirjoittaja on Keskipohjanmaan koulutusyhtymän taloussuunnittelija, joka toi kollegansa eri puolilta Suomea vierailemaan Villa Elbaan.