elba logo

Usein kysyttyä

USEIN KYSYTTYÄ

Voiko Villa Elbaan tulla milloin vain?

Villa Elbaan voi tulla aukioloaikojen puitteissa kello 8-15.30. Mikäli haluatte tutustua Elban pihapiiriin iltaisin tai viikonloppuisin, kuljettehan niin että mahdolliset majoitusasiakkaat tai Villa Elbassa järjestettävät tilaisuudet eivät häiriinny. Elban metsäpolulle voi mennä milloin vain, parhaiten sinne pääsee parkkipaikalta.

Onko Elba auki talvellakin?

Olemme auki ympäri vuoden, maanantaista – perjantaihin kello 08 – 15.30 ja sopimuksen mukaan.

Onko Elba auki iltaisin ja viikonloppuisin?

Iltaisin ja viikonloppuisin olemme yleensä auki vain tilauksesta, lukuunottamatta talvista Mono Cafe:ta, joka aukeaa helmikuun puolivälissä ja on auki viikonloppuisin. Mono Cafe sijaitsee päärakennuksessa, käynti kahvilan puolelta. Terassi on käytössä, lampaantaljat tuoleille ja nuotiossa valkeaa. Vuokraamme lumikenkiä ja potkukelkkoja paikan päällä. Mono Café on auki lauantaisin ja sunnuntaisin 10-15 niin kauan kuin hyviä talvisia hiihto- ja ulkoilukelejä riittää ja viikolla 9 hiihtolomaviikolla päivittäin 10-15. Lisätietoa Mono Cafésta saa 050 329 4547 tai sähköpostilla sales.elba@villaelba.fi.

Voiko Elbaan tulla syömään lounasta?

Meille voi mielellään tulla lounaalle. Lounas klo 11-13. Suosittelemme kuitenkin, että soitatte ja varaatte lounaan etukäteen, p. 050 329 4547, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa.


Tutustu viikon lounaslistaan

Saako teiltä vuokrata suksia tai luistimia?

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole suksia eikä luistimia vuokrattavana. Ryhmille vuokraamme lumikenkiä ja potkukelkkoja. Lisäksi tuulikaapistamme löytyy sauvoja, joita voi lainata. Vuokraamme myös suppilautoja tuntiperiaatteella, maastopyöriä, tandempyörää ja kanootteja.

Voiko teiltä vuokrata pyöriä?

Kyllä, meiltä voit vuokrata maastopyöriä, SUP-lautoja, kanootteja, kajakkeja, lumikenkiä ja potkukelkkoja.


Tutustu lisää vuokravälineisiin

Onko teiltä mahdollista vuokrata palju?

Villa Elbassa ei ole omaa paljua. Voit kuitenkin vuokrata paljun ulkopuoliselta taholta Villa Ebassa järjestettävään saunailtaan.

Saako parkkipaikalla yöpyä asuntoautolla?

Parkkipaikalla voi yöpyä asuntoautolla. Kysy lisää vastaanotostamme pysäköimisestä.

Milloin Mono Cafe aukeaa?

Monokahvila palvelee yleensä helmi-maaliskuussa. Aukioloja kannattaa seurata sosiaalisen median kanavillamme.

Järjestetäänkö teillä työhyvinvointipäiviä?

Meiltä voi tilata työhyvinvointipäiväänne moniakin erilaisia ohjelmia sekä tarjoiluja. Lue lisää ohjelmista: Ohjelmapalvelut aikuisille.

Pitääkö saunatiloihin tuoda omat pyyhkeet?

Ei tarvitse, saunassa on pyyhkeitä, jos olette tilanneet saunaillan. Omatoimisaunojien (ilman palveluita ja takkahuonetta), toivomme tuovan omat pyyhkeet mukaan.

Onko teillä A-oikeudet?

Elban päärakennuksessa on A-oikeudet.

Voiko tiloihin tuoda omat alkoholijuomat?

Voit tuoda omat alkoholijuomat Vanhaan Villaa, Helmeen ja laiturisaunaan. 

Minkälainen varustus kokoustiloissa on?

Kaikissa kokoustiloissa on AV-laitteet

Voiko mökkejä tai muuta majoitusta varata?

Kyllä, kaikki ovat tervetulleita meille majoittumaan. Voit varata majoituksen suoraan myyntipalvelusta tai verkkokaupasta


Varaa majoitus

Voiko alueella ulkoilla vapaasti?

Villa Elban pihapiirissä saa kulkea myös aukioloaikojen ulkopuolella. Kuljettehan niin että mahdolliset majoitusasiakkaat tai Villa Elbassa järjestettävät tilaisuudet eivät häiriinny. Elban metsäpolulle voi mennä milloin vain, parhaiten sinne pääsee parkkipaikalta. Rannan nuotiopaikkoja saa käyttää mikäli se ei häiritse Vanhan Villan varanneita tai saunojia. Nuotiopaikat eivät ole yleisiä, eikä niissä ole polttopuita.

Ottaako Villa Elba vastaan harjoittelijoita?

Kyllä, otamme mielellämme työharjoitteluun esimerkiksi nuoriso-ja vapaa-ajanohjaaja-, yhteisöpedagogi-, sosionomi-, luonto-ja eräohjaaja, merkonomi- ja tradenomiopiskelijoita. Työharjoittelun voi suorittaa kansainvälisellä osastolla, luontokoulussa, palvelupuolella, hallinnon tehtävissä tai yhdistäen näistä tarpeen mukaan sopivan kokonaisuuden. 


Lue lisää harjoittelumahdollisuuksista

Ovatko lemmikit tervetulleita?

Lemmikit ovat aina tervetulleita Café Elban terassille. Voit pyytää vesikupin keittiöstä. Lemmikit ovat tervetulleita myös yhteen mökeistämme.