logo

USEIN KYSYTTYÄ

Voiko Villa Elbaan tulla milloin vain?

Villa Elbaan voi tulla milloin vain mutta suosittelemme tulemaan Elban virallisina aukioloaikoina, kello 8-15.30. Mikäli haluatte tutustua Elban pihapiiriin iltaisin tai viikonloppuisin, kuljettehan niin että mahdolliset majoitusasiakkaat tai Villa Elbassa järjestettävät tilaisuudet eivät häiriinny. Elban metsäpolulle voi mennä milloin vain, parhaiten sinne pääsee parkkipaikalta.

Onko Elba auki talvellakin?

Olemme auki ympäri vuoden, maanantaista – perjantaihin kello 08 – 15.30.

Onko Elba auki iltaisin ja viikonloppuisin?

Iltaisin ja viikonloppuisin olemme yleensä auki vain tilauksesta, lukuunottamatta talvista Mono Cafe:ta, joka aukeaa helmikuun puolivälissä ja on auki viikonloppuisin. Mono Cafe sijaitsee päärakennuksessa, käynti kahvilan puolelta. Terassi on käytössä, lampaantaljat tuoleille ja nuotiossa valkeaa. Vuokraamme lumikenkiä ja potkukelkkoja paikan päällä. Mono Café on auki lauantaisin ja sunnuntaisin 10-15 niin kauan kuin hyviä talvisia hiihto- ja ulkoilukelejä riittää ja viikolla 9 hiihtolomaviikolla päivittäin 10-15. Lisätietoa Mono Cafésta saa 050 329 4547 tai sähköpostilla sales.elba@villaelba.fi.

Voiko Elbaan tulla syömään lounasta?

Meille voi mielellään tulla lounaalle. Lounas klo 11-13. Suosittelemme kuitenkin, että soitatte ja varaatte lounaan etukäteen, p. 050 329 4547, jotta osaamme varata riittävästi ruokaa.

Saako teiltä vuokrata suksia tai luistimia?

Valitettavasti tällä hetkellä meillä ei ole suksia eikä luistimia vuokrattavana. Ryhmille vuokraamme lumikenkiä ja potkukelkkoja. Lisäksi tuulikaapistamme löytyy sauvoja, joita voi lainata. Vuokraamme myös suppilautoja tuntiperiaatteella, maastopyöriä, tandempyörää ja kanootteja.

Milloin Mono Cafe aukeaa?

Monokahvilan aukioloja kannattaa seurata sosiaalisen median kanavillamme

Järjestetäänkö teillä työhyvinvointipäiviä?

Meiltä voi tilata työhyvinvointipäiväänne moniakin erilaisia ohjelmia. Kotisivuillamme  Ohjelmapalvelut aikuisille, löytyy kattava ohjelmakirjo.

Pitääkö saunatiloihin tuoda omat pyyhkeet?

Ei tarvitse, saunassa on pyyhkeitä, jos olette tilanneet saunaillan. Omatoimisaunojien (ilman palveluita ja takkahuonetta), toivomme tuovan omat pyyhkeet mukaan.

Mikä on maksukäytäntö esim. sauna- tai majoitusvarauksiin?

Maksua ei tarvitsee suorittaa etukäteen. Meillä voit maksaa paikan päällä käteisellä tai kortilla. Suosimme käytäntöä, että Elba laskuttaa ilmoitettuun osoitteeseen. Henkilö, jota laskutetaan, tulee ilmoittaa henkilötunnus ja osoite kotimaassa jo varausvaiheessa.

Onko teillä A-oikeudet?

Elban päärakennuksessa on A-oikeudet.