elba logo

International Club

International club

International Club on kerho, jossa nuorilla on mahdollisuus oppia tuntemaan uusia ihmisiä ja kulttuureja, avartaa maailmankuvaansa ja tutustua erilaisiin kansainvälistymisen mahdollisuuksiin.

Kerhon aikana nuoret voivat suunnitella ja toteuttaa oman hankkeensa joko Suomessa tai ulkomailla.

Kuinka International Club toimii?

International Club järjestetään kerhotoimintana tai kurssina, jota ohjaa aikuinen nuorten kanssa toimija (esim. nuorisotyöntelijä, opettaja, vapaaehtoinen aikuinen) ja kansainvälinen vapaaehtoinen yhdessä. Kerhossa tutustutaan eri maihin, kulttuureihin, harjoitellaan englantia ja muita kieliä tarpeen mukaan. Toiminnan tavoitteena on kannustaa nuoria kasvamaan aktiivisiksi maailmankansalaisiksi.

Internet tulee olemaan tärkein työkalu kun haetaan tietoja. Tehdään myös  brainstormia ideoiden kehittämiseksi jne. Kaikki eivät voi tai edes halua matkustaa samalle leirille – jakaannumme pieniin ryhmiin kunkin kiinnostuksen mukaan, jokaisella ryhmällä on mukana aikuinen matkanjohtaja.

Jokainen ryhmä tekee työsuunnitelman/projektisuunnitelman, jossa kuvailee hankeideaansa. Kuvausta käytetään kun haetaan kumppaneita muista maista.

Nuorisokeskus Villa Elba tarjoaa International Club – koulutuspakettia, jossa 2,5 päivän koulutuksessa kehitetään International Club- ohjaaja taitoja.

Voit myös liittyä Villa Elban kansainväliseen klubiin Facebookissa: Go International Villa Elba. 

Lisätietoja:

Lataa tästä Ohjaajaopas

Download the Instructor manual

Yhteystiedot:

international@villaelba.fi, p. 0500 902 330

photo of a group of people

Nuorisoryhmä Villa Elbassa

Skip to content