elba logo

Leirikoulut ja päiväretket

Leirikoulut ja päiväretket

Villa Elbassa järjestyy elämykselliset ja monipuoliset ohjelmat päiväretkiä ja leirikouluja varten vuoden ympäri. Ohjelmissa keskitymme meille läheisiin aiheisiin: luontoon, mereen ja seikkailuun. Ohjelma ideoidaan ja ohjataan ryhmäsi tavoitteiden ja toiveiden perusteella, jotta vierailu olisi kaikille hauska ja unohtumaton elämys. Tervetuloa kokemaan aitoja hetkiä!

Lapset kilpailevat säkkihyppelyssä

Tavoitteena teidän näköinen leirikoulu

Meillä onnistuvat niin puolen päivän tai päivän mittaiset luokkaretket, kuin koko viikon pituiset leirikoulut. Saman katon alta saatte aktiviteetit, ruoka- ja majoituspalvelut. Voitte halutessanne toteuttaa retkiä ja leirikouluja myös osittain omatoimisesti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa teitä ryhmällenne parhaiten sopivien ohjelmien valinnassa, tekee tarjouksen ja päivittää sitä toivomustenne mukaisesti. Yhdessä ohjaajien kanssa pääsette laatimaan leirikoulun tavoitteet, jotka pohjautuvat OPS:in laaja-alaisiin tavoitteisiin. Samat henkilöt, joiden kanssa olette yhteydessä leirikoulua tai retkipäivää suunniteltaessa, vastaavat myös käyntinne käytännöntoteutuksesta.

Meille voi tulla leirikouluun vuoden ympäri!

Sijaintimme vuoksi meille on helppo tulla vuoden ympäri. Villa Elbaan voi tulla leirikouluun myös helposti junalla. Voimme aloittaa leirikoulun jo keskustassa järjestettävällä ohjelmalla ja järjestää teille kuljetuksen keskustasta Villa Elbaan. Elo- syyskuussa on myös mahdollista tehdä päiväretki Tankarin majakkasaarelle! Lue lisää Visit Kokkolan sivulta.

Kaikki ohjelmat toteutetaan Villa Elban pihapiirissä, lähimaastossa tai 5 km päässä Kokkolan keskustassa. Siirtymisiin ei siis tarvitse varata leirikouluohjelmasta juurikaan aikaa, vaan aika saadaan käytettyä yhdessä tekemiseen ja oppimiseen.

Voimassa olevan hinnaston sekä ohjelmavalikoimamme löydät leirikouluesitteestämme. Leirikouluesitteen ohjelmakarttaa voidaan käyttää myös päiväretkien ohjelmien valinnassa.

Jos haluat meiltä tarjouksen leirikoulusta tai päiväretkestä, ilmoita meille ainakin seuraavat tiedot: koulun ja luokan/ryhmän nimi, luokka-aste tai ikä, henkilömäärä, ohjelmatoivomukset ja käyntinne tavoitteet, toivomus toteutusajankohdasta sekä yhteystiedot.  

Muita hyödyllisiä linkkejä

people on a surfboard

Mitä leirikoululaiset ja opettajat pitivät Villa Elbasta?

”Parasta oli  lättyjen paistelu ja kajakilla melominen kaverin kanssa”

-Leirikoululaisen palaute

”Hieno kokonaisuus ja lapsista näki yhdessä tekemisen ilon ja kaikki sai uusia hienoja kokemuksia”

-Opettajan palaute

”Parasta oli sauna, uiminen ja iltapala rantanuotiolla”

-Leirikoululaisen palaute

Järjestämme myös halutessanne luontokoulupäivän, jonka voi tilata koululuokalle myös yksittäisenä päiväpakettina.

Päivän teemana voi olla esim. yhteistyö, ravintoketjut ja kiertokulku, lumijäljet, pilkkiminen tai kalantutkimus. Luontokoulupäivä saattaa olla mahdollista toteuttaa myös koulun lähiympäristössä! Luontokoulunpäivän kesto on noin klo 9-13. 

Lisätietoja 

sales.elba@villaelba.fi tai +358 50 329 4547