logo

Ruoka ja juoma

Villa Elban keittiö valmistaa monipuolista ruokaa, moneen makuun ja kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Valmistamme arkipäivisin maukasta lounasta, ja tilauksesta pientä purtavaa, juhlabuffétteja, hääillallisia, päivällisiä ja retkieväitä.
Lisäksi Café Elbassa tarjolla arkisin klo 15 asti kahvia, virvoitusjuomia sekä herkullisia leivoksia.

Lounas

Villa Elbassa vierailee ja majoittuu useita nuoriso- ja aikuisryhmiä, joille valmistamme lounasta arkisin kello 11-13. Ennakkovaraus takaa sen, että valmistamme tarpeeksi ruokaa, joten varaathan lounaan ottamalla yhteyttä myyntipalvelumme p. 050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi. Ilmoitathan mahdollisista allergioista varauksen yhteydessä.

Käytämme ruoanvalmistuksessa luomu- ja lähituotteita sekä kauden vihanneksia saatavuuden mukaan. Haluamme tehdä ympäristöystävälliset valinnat sinulle helpoksi – myös ruoan suhteen – ja samalla tarjota upeita makuelämyksiä.

  • Lounaan hinta 12,90 €
  •  Lounas sisältää lämpimän ruoan, salaattipöydän, leivät ja levitteet, ruokajuomat sekä maukkaan jälkiruoan.
  • Tutustu viikon lounaslistaan 

Ravintolan tilat

  • Ravintolassa on paikat 70 henkilölle, mutta esimerkiksi  juhlien yhteydessä voimme järjestää tarjoilun Elba-saliin, jonne mahtuu jopa yli 160 henkilöä.
  • Ravintolassa on A-oikeudet tilaisuuksia varten
  • Tarjoilut noutopöydästä

Menut

Tarjoamme sekä perinteisiä makuja että erikoisempia makuja maailmalta, niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Menuiden laatimisessa olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita.

ResQ -Club

Elba on osa ResQ -clubilaisten joukkoa. ResQ on suomalainen ruokahävikkiä vastaan taisteleva kasvuyritys. He yhdistävät ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat kuluttajiin, jotka arvostavat laadukasta ja edullista ruokaa. Ruoka-alan toimijat pystyvät vähentämään ruokahävikkiään tuntuvasti ResQ:n avulla, keskimäärin heidän markkinapaikallaan myydään 65% kaikista tarjotuista annoksista.

Jokainen ResQ:n kautta ostettu ruoka-annos on yksi ruoka-annos vähemmän hävikkiä. Tällä yksinkertaisella laskukaavalle ResQ -Club auttaa tekemään kaupunkiympäristöistämme kestävämpiä ja vastuullisempia.

Voit ladata ResQ -sovelluksen älyphelimeesi: ResQ -sovellus 

Tilaukset ja kyselyt 050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi.

Ilmoitathan myös mahdolliset allergiat tilauksen yhteydessä.

Leivomme leivät itse!