elba logo

Ravintola ja ruoka

Villa Elban keittiö valmistaa monipuolista ruokaa, moneen makuun ja kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

Valmistamme arkipäivisin maukasta lounasta, ja tilauksesta pientä purtavaa, juhlabuffétteja, hääillallisia, päivällisiä ja retkieväitä. Lisäksi Café Elbassa tarjolla arkisin klo 15 asti kahvia, virvoitusjuomia sekä herkullisia leivoksia.

Lounas

Villa Elbassa vierailee ja majoittuu useita nuoriso- ja aikuisryhmiä, joille valmistamme lounasta arkisin kello 11-13. Viikoittain vaihtuva lounaslistamme sisältää lähialueen luomu- ja lähituotteita sekä kauden vihanneksia saatavuuden mukaan. Herkulliseen lounaaseen sisältyy runsas salaattipöytä, lämmin ruoka, ruokajuomat, leivät ja levitteet sekä jälkiruoka, kahvi tai tee

Hinta 12,90 € / aikuinen, 8,50 €/ lapsi (4-9 -vuotiaat)

vaakaruoka
Food on a plate

Soittele etukäteen, niin tiedämme odottaa sinua

Villa Elban kehuttu lounas tarjoillaan noutopöydästä joka arkipäivä klo 11-13. Ennakkovaraus takaa sen, että valmistamme tarpeeksi ruokaa, joten varaathan lounaan ottamalla yhteyttä myyntipalveluun.

Myyntipalvelun yhteystiedot

050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi. 

Ilmoitathan mahdollisista allergioista varauksen yhteydessä.

Menut

Tarjoamme sekä perinteisiä makuja että erikoisempia makuja maailmalta, niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Menuiden laatimisessa olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita. 

Tilaukset ja tiedustelut

050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi

Aavan isot ikkunat

Ravintolan tilat

Ravintolassa on paikat 120 henkilölle, mutta esimerkiksi  juhlien yhteydessä tarjoilu voidaan järjestää Elba-saliin, jonne mahtuu jopa yli 160 henkilöä.

Ravintolassa on A-oikeudet erilaisia tilaisuuksia varten. Tarjoilut hoituvat kätevästi noutopöydästä.

ResQ-club

Elba on osa ResQ -clubilaisten joukkoa. ResQ on suomalainen ruokahävikkiä vastaan taisteleva kasvuyritys. He yhdistävät ravintolat, kahvilat ja ruokakaupat kuluttajiin, jotka arvostavat laadukasta ja edullista ruokaa. Ruoka-alan toimijat pystyvät vähentämään ruokahävikkiään tuntuvasti ResQ:n avulla, keskimäärin heidän markkinapaikallaan myydään 65% kaikista tarjotuista annoksista.

Jokainen ResQ:n kautta ostettu ruoka-annos on yksi ruoka-annos vähemmän hävikkiä. Tällä yksinkertaisella laskukaavalle ResQ -Club auttaa tekemään kaupunkiympäristöistämme kestävämpiä ja vastuullisempia.

Voit ladata ResQ -sovelluksen älyphelimeesi: ResQ -sovellus

Puhtauden ja osaavan ruoanlaiton puolella

oiva logo