elba logo

Majoitus

Nuorisokeskus Villa Elba sijaitsee kauniilla Sannanrannan huvila-alueella meren ja metsän ympäröimänä. Villa Elban pihapiiristä löytyy majoitustilaa erilaisiin tarpeisiin ympäri vuoden. Vuodepaikkoja on noin seitsemänkymmentä. Voit majoittua esimerkiksi viihtyisissä mökeissä tai Vanhassa Villassa.

Mökit

Villa Elban pihapiirissä on  6 viihtyisää mökkiä. Mökit on nimetty aikoinaan Kokkolan satamaan saapuneiden laivojen mukaan; Anna, Amanda, Catarina, Fredrika, Mathilda ja Sophia. Kodikkaissa mökeissä on tilaa kahdeksalle, oleskelutila, TV, Wifi, minikeittiö, 2 kylpyhuonetta, joissa omat suihkut. Huoneissa on tilavat kerrossängyt. Yhteen mökeistä voi tuoda lemmikkieläimiä, jolloin lisämaksu on 20 €

Vanha Villa

Villa on aluksi ollut yksityisessä käytössä, 50-luvulta lähtien se toimi kesäsiirtolatoiminnan päärakennuksena ja 90-luvulta se on ollut osana nuorisokeskustoimintaa. Huvila on sekä arvokas että viihtyisä ja sopii erinomaisesti kokous- ja juhlakäyttöön pienemmille ryhmille. Yläkerrassa on 12 vuodepaikkaa. Alakerrassa Kapteenin huone, keittiö, ruokailuhuone, TV, nettiyhteys ja WC. Suihku on erillisessä rakennuksessa Villan välittömässä läheisyydessä.

Villan terassilla on muutama pöytä ja laajasti terassitilaa. Terassilla on vietetty juhlien jatkoja, grillattu ja viihdytty kesäjuhlien aikana. Näkymä on suoraan merelle. Vanhaan Villaan mahtuu kerralla n. 20-30 henkilöä, kesällä terassiaikaan enemmän.

Lassela

Lassela on tunnelmallinen puutalo Villa Elba pihapiirissä, aivan meren rannan tuntumassa. Lasselan alakertaan mahtuu majoittumaan 12 henkilöä. Rakennuksesta löytyy, wc, suihku, keittiö, takkahuone/ruokailuhuone.

Villa Marina

Kaipaatko rauhaisaa mökkimajoitusta omalla rannalla? Villa Marina on loistava valinta merellisestä mökkilomasta haaveilevalle. Yläkerrasta löytyy majoitustilaa 10 henkilölle. Alakerrassa on ruokasali, lukunurkkaus ja perinteinen huvilakeittiö, jossa puuhella. Huvilassa on sähköt ja kesävesi. Pihalla on huussi sekä ulkosuihku. Vuokraan kuuluu myös intiaanikanootti ja telttasaunan käyttö.

Villa Marina on varattavissa heinä-elokuussa. Viikonloppu (pe-su) 350 € ja viikko 700 €.  Varaukset ja kyselyt myyntipalvelun kautta.

Saunat

Nauti rentouttavasta saunaelämyksestä vierailusi aikana! Villa Elbassa saunoja on kaksi, toinen on käytössä läpi vuoden, toinen on puulämmitteinen viehättävä Laiturisauna, joka sijaitsee merellä pitkän laiturin päässä.

Kysy lisää majoitus- ja kokoustiloista myyntipalvelusta

050 329 4547 tai sales.elba@villaelba.fi