logo

Järjestä oma leiri

Villa Elba tarjoaa loistavat puitteet myös omien leirien järjestämiseen vuoden ympäri. Leirien järjestämien meillä on helppoa ja turvallista.

Elba sijaitsee meren rannalla idyllisessä huvilamiljöössä, vain noin 5 kilometrin päästä Kokkolan keskustasta.

Villa Elban piha-alue ja toimintatilat ovat kehitetty lapsi- ja nuorisotyötä ajatellen. Merenrantaan, metsään ja rantaniittyyn rajoittuva alueemme tarjoaa hyvät mahdollisuudet omatoimisiin ohjelmiin ja illanviettoihin.

Leikkikentät, hiekkaranta, nuotiopaikka ja grillikatos, pitkospuureitti ja esteetön lintulava tarjoavat merelliset puitteet yhdessäoloon. Voitte myös tilata ohjelmapalveluita ja/tai lainata varusteita.

Meillä onnistuu helposti esimerkiksi rippileirin, kesäleirin tai perheleirin järjestäminen.

 

Erityisryhmien leirit

Pidämme mahdollisuuksien ja tarpeen mukaan erityisryhmien leirejä, yhteistyötahojen kanssa. Villa Elbassa on helppoa ja turvallista järjestää erityisryhmien leirejä.

 

Laadukkaita leirejä

Vuonna 2017 Villa Elballe myönnettiin ensimmäisenä nuorisokeskuksena matkailualan Green Key-ympäristösertifikaatti tunnustuksena vaikuttavasta ympäristötyöstä. 

Villa Elballe on myös myönnetty eurooppalaisten nuorisokeskusten laatumerkki (Quality Label for Youthcentres), jonka Euroopan Neuvoston nuorisoyksikön ohjausryhmä (CDEJ) myöntää vaikuttavasta nuorisotyöstä.  Tällä hetkellä Euroopassa on 11 laatumerkin saanutta nuorisokeskusta. Villa Elballe laatumerkki myönnettiin enimmäisen kerran vuonna 2014. 

 

Omalla leirillä omalla tavalla

 

Lisätietoja myyntipalvelusta:

sales.elba@villaelba.fi, +358 50 329 4547