elba logo

Juhlapalvelu

Merellinen Villa Elba tarjoaa ainutlaatuisen ja tunnelmallisen ympäristön elämäsi juhlien järjestämiseen. Olipa kyseessä häät, syntymäpäivät, perhejuhlat, valmistujaiset tai juhlaseminaarit, meillä on tilat ja palvelut, kaikki saman katon alla. Juhlapalvelumme takaa vaivattomat ja ikimuistoiset juhlat, jotta sinä voit keskittyä juhlimiseen.

Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua juhlasi suunnittelussa ja toteutuksessa, jotta voit nauttia täysin siemauksin juhlapäivästäsi. Kattava palvelupakettimme sisältää juhlien järjestelyt, koristelun, kattauksen, siivouksen, juhlamenut sekä tarjoilun – kaiken, mitä tarvitset unohtumattoman tilaisuuden luomiseksi. Anniskeluoikeutemme takaavat, että voit nauttia juhlista ja kohottaa maljan juhlapäivänä. Villa Elban ainutlaatuinen sijainti luonnonkauniissa ympäristössä tarjoaa myös upeat puitteet valokuvaamiseen.

Järjestämme tarvittaessa myös majoitusta juhlaväelle. Pihapiirissämme on 6 kpl 8-hengen mökkejä, joissa juhlavieraat majoittuvat mukavasti. Kysy lisää majoituksesta juhlatilavarauksen yhteydessä.

Häät

Villa Elba on suosittu ja tunnelmallinen paikka häiden viettoon. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa tekemään päivästänne unohtumattoman ja teidän näköisenne. Me autamme suunnittelussa ja toteutuksesta, jotta juhlanne on toiveidenne mukainen. Hääjuhlan suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, jotta kaikki yksityiskohdat täyttävät odotuksenne hääpäivänä.  Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä unelmienne häät, jotka muistatte koko loppuelämänne.

Muut juhlat

Villa Elbassa voit järjestää  myös syntymäpäiviä, polttareita sekä erilaisia perhejuhlia. Voit yhdistää päivään myös aktiviteetteja ja muuta ohjelmaa. Järjestämme mm. ohjattuja pyöräily- ja melontaretkiä,  suosittuja pakohuonepelejä ja rentoutumishetkiä luonnossa. Tutustu lisää Aikuisten ohjelmapalveluihin ja ota yhteyttä myyntipalveluun niin suunnitellaan päivän ohjelma yhdessä.

Juhlatilat

Vanha Villa

Viehättävän porvarishuvila Vanhan Villan tilat hurmaavat historiallisella arkkitehtuurillaan ja hienostuneella tunnelmallaan. Vanha Villa on täydellinen valinta klassisiin ja tyylikkäisiin 25-30 henkilön juhlatilaisuuksiin sekä illanistujaisiin. Meren rannalla sijaitsevalla Villalla on laajasti terassitilaa ja muutama pöytä sekä tuoli. Katetulta terassilta on suora yhteys laiturille sekä tunnelmalliselle laiturisaunalle, joka on myös vuokrattavissa. Villassa on myös mahdollista yöpyä, sillä yläkerrassa on makuupaikat 12 henkilölle.

Varustus

 • Keittiö, mikro, jääkaappi, tiskikone, astiasto
 • Wc, mutta ei suihkua (löytyy Villan välittömässä läheisyydessä)
 • TV sekä tietokone, jossa HDMI liitäntä.
 • Fläppitaulu
 • Takka

Elba -sali

Villa Elban päärakennuksessa sijaitseva Elba-sali  tarjoaa upeat puitteet isompiin juhliin ja tilaisuuksiin. Salissa on tilaa jopa 150 henkilölle ja tilaa jää myös bändille ja tanssilattialle. Tilava ja valoisa Elba-sali, voidaan koristella omannäköiseksi yhdessä ammattitaitoisen tiimimme kanssa.  Elba-Salissa järjestettävät juhlat sisältävät järjestelyt, juhlaliinat ja kattauksen, tarjoilun juhlien ajan, toimisto- ja kiinteistökulut sekä siivouksen ennen ja jälkeen juhlien.

Varustus

 • AV-välineet
 • Tykki ja valkokangas
 • Kannettava tietokone
 • Fläppitaulu
 • Äänentoistolaitteiden miksauspöytä
 • Langaton HDMI, joka yhdistetään koneeseen USB:llä ja HDMI:llä, niille tarvitsee olla paikat vierekkäin koneessa.
 • Mahdollisuus käyttää Villa Elban konetta
 • HDMI-johto

Aava, Usva ja Laine

Villa Elban uusi laajennusosa päärakennuksessa tarjoaa upeat merimaisemat.

Usva, Aava ja Laine ovat jaettavissa väliseinillä, jolloin tiloja voi käyttää yksitellen tai yhtenä isona tilana.

Tunnelmallinen takka luo lämpöä syys- ja talvipäiviin. Kesäpäivinä iso terassi merelle päin kutsuu istuskelemaan. Tiloissa sijaitsevabaari on avoinna tilauksesta. Tilat sopivat parhaiten juhliin, cocktailtilaisuuksiin, ruokailuihin sekä kokouksiin.

Tilassa on AV-välineet, tykki, valkokangas sekä kannettava tietokone. Yhteensä tiloihin mahtuu n. 70 henkilöä. Tilaa voi myös jatkaa tarvittaessa ruokasalin puolelle, jolloin paikkoja on noin 120.

Helmi

Elban Helmi on upea kokoontumistila noin 20 hengen ryhmälle. Helmen oleskelutilasta avautuu kaunis näkymä merelle ja terassille. Helmessä on tilava saunaosasto, joka voidaan lämmittää kahdeksi tunniksi haluttuna aikana. Saunassa pyyhkeet ilmoittamallenne henkilömäärälle. Helmen terassilta on suora yhteys rannalle, mikä mahdollistaa helpon pääsyn saunasta mereen uimaan sulan aikaan.

Varustus

 • Tietokone
 • TV HDMI liitännällä
 • Fläppitaulu
 • Takka
 • Keittiö, tiskikone, mikro, jääkaappi, astioita
 • Grilli terassilla

Tarjoilut

Villa Elban keittiö valmistaa herkulliset tarjoilut kaiken kokoisiin juhliin. Anniskeluoikeutemme takaavat, että voit nauttia juhlista ja kohottaa maljan juhlapäivänä. Halutessasi voit myös tuoda omat alkoholijuomasi Vanhaan Villaan ja Elban Helmeen.

 

Menut:

Suolaiset ja makeat kakut 2024

Häämenu 2024

Juhlamenu 2024

Me autamme sinua suunnittelussa, ota yhteyttä

Soita myyntipalveluun 050 329 4547

tai tiedustele sähköpostilla sales.elba@villaelba.fi

Asiakaspalautteita

"Pidimme pienen hääjuhlamme ihanassa Elban Helmessä. Haluamme kuitenkin vielä kiittää ihanasta tilasta ja maukkaasta ruuasta. Vieraatkin kehuivat että ruoka oli erityisen hyvää. Kiitos että saimme viettää tärkeää päiväämme Elbassa."
syda¦en_taustalla
Hääpari
"Kiitokset vielä teidän henkilökunnalle, joka osallistui tilaisuuden järjestämiseen. Kaikki sujui hienosti, ja ruoka sai muistotilaisuuteen osallistuneilta paljon positiivista palautetta herkullisuudestaan. Tila toimi ihanana puitteena muistotilaisuudelle kauniine merimaisemineen ja takkatulineen"
syda¦en_taustalla
Muistotilaisuuden järjestäjä