logo

Nuorten tarinat: Leiriläisten Lindan ja Mian tarina

Linda ja Mia osallistuivat hiihtolomaviikon talvileirille. Molemmat olivat ensimmäistä kertaa leirillä Villa Elbassa.

Lindan ja Mian kokemuksia talvileiriltä:

Osallistuttiin hiihtolomalla kahden yön talvileirille. Leirillä ollaan tehty vaikka mitä. Ekana päinä oli Tappis-oravan seikkailu ja sitten ollaan kävelty lumikengillä, askarreltu koruja ja pelattu real life Among Usia. Meillä oli myös leirinuotio, missä paistettiin lättyjä ja kerrottiin kummitustarinoita. Ollaan käyty pilkillä, syötä, saunottu ja oli elokuvailta. Pimeäsuunnistuskin oli. Eläinten jälkien tutkimus oli hauskaa ja oli kivaa kun löysi jotakin.

Oli kivaa kattoa mikroskoopeilla ötököitä, käpyjä ja mitä lumessa on.

Hauskinta oli pilkkiminen, Among us, Tappis-oravan seikkailu ja leirinuotio. Ei voi oikein päättää mikä oli kivointa, kun kaikki oli niin hauskaa. Mitään huonoa ei kyllä keksitä.

Oon ylpeä siitä että oon jaksanu juosta täällä, ja tehdä kaikkea enemmän kun normaalisti.  Oon myös ylpeä siitä, että onnistuin nukkumaan, vaikka oli muita samassa huoneessa. Haastavinta oli oravaseikkailussa vaijerirata ja semmoinen tornitehtävä. Mutta siitä tornista tulikin sitten hyvä. Yhteistyöllä siitä selvittiin.

Oli myös vähän haastavaa nukkua entuudestaan tuntemattomien kanssa samassa mökissä, mutta sitten kun niihin tutustu niin onnistu hyvin.

Opittiin esimerkiksi miltä kauriin jalanjälki näyttää ja että kaikesta selviää yhteistyöllä. Opittiin myös kävelemään lumikengillä.

Leirikokemuksesta sain hyvän mielen, loman ja uusia kavereita!